Te is megnyomtad a szilveszter estét? 4 tipp a másnaposságra - ifaktor
egy férfi fekszik egy wc mellett

A szilveszter éjjel gyakran torkollik túlzott alkoholfogyasztásba, amire a test válasza a garantált másnap. Így csökkentheted a rosszullétet.


Ha te is átmulattad a szilvesztert és padlóra tetted magadat, esetleg csak baráti összejövetel alkalmából néztél a pohár fenekére, ez a cikk neked való. Néhány módszert hoztunk el neked, amivel csökkentheted a másnap okozta fej és gyomorfájdalmakat.

Víz

Az alkohol rendkívül dehidratál, így mindenképp kortyolgass másnap szénsavmentes vizet. Hiába hiszed, hogy a szénsav szétrobbantja az odabent lévő dolgokat, közel sem így van. Minden órában kortyolgass vizet, így segíthetsz a fejfájás hamarabbi legyőzésében és még a májad is könnyeben méregtelenít.

Borsmenta mézzel

Lehet, hogy az elején az erős mentolos illattól elmegy a kedved, de egy kis mézzel remek párosítás, amivel megnyugtathatod a gyomrodat.

Kerüld a szaunát!

Te is azt hiszed, hogy ha szaunába ülsz hót-másnaposan, akkor kiizzadod a méreganyagokat? Ez annyira nem így van, hogy többet ártasz vele, mint használsz. Az ereknek, vérkeringésnek rendkívül rosszat tesz, valamint kiszárítja a szervezetedet és azt a csekély vizet, amit megpróbáltál bevinni, is elveszi.

Kovászos uborka leve

Ez a módszer a személyes kedvencem! (szerk.-) Sokan még nem is hallottatok erről, aki pedig igen, nem tudja elképzelni, hogy milyen is lehet másnaposan kovászos uborka levét inni. A túlzott alkohol fogyasztás során a májad leterhelődik a sóháztartásod pedig rendkívül alacsony lesz. A kovászos uborka sós leve remekül segít a gyomorfájás megszűntetésében. Egy dolgot kell csak legyőznöd miközben épp forog a gyomrod, az pedig az illata.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!