Ettől a színészpárostól garantáltan begerjedsz - ifaktor
Ryan Gosling egy kanapén ül

A Netflix hivatalos előzetest adott ki a legújabb filmjéről, amely a „The Gray Man” címet kapta. A főszerepben pedig nem is akármilyen színészek.


A Netflix egy rendkívüli projekten dolgozik. A „The Gray Man” című filmhez el is készült az első, YouTube-ra feltöltött előzetes, amelyben két rendkívül helyes, világsztár színészt láthatunk.

A film Mark Greaney könyvje alapján készült, amely szintén ezt a címet kapta. A filmben egy CIA ügynököt alakító Ryan Goslingot, valamint egykori társát, egy szintén CIA ügynök bőrébe bújtatott Chris Evanst láthatunk.

A filmben Gosling karakterét kihozták egy állami fegyházból, hogy bevethessék egy új küldetésben, egy titkos fajtában. Amikor erre fény derült, akkor megkérték Llyod Hansent (Chris Evans), hogy likvidálja a férfit. Ez pedig egy rendkívül eseménydús, akcióval teli üldözős filmet hoz elénk, amiben rengeteg lövöldözés, harc és izgalom lesz tapasztalható.

A filmet július 15-én mutatják be néhány kiemelt, előre megnevezett moziban. A Netflixen pedig július 22-én lesz látható az egész világ számára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!