Szorongásáról vallott a magyar celeb - ifaktor
Szögeczky Ági napszemüvegben áll a szabadban
Szögeczki Ági a kilókkal bajlódik
Instagram/ @szogeczkiagi

Szorongásáról vallott a magyar celeb

Szögeczki Ági mély érzéseit osztotta meg a követőtáborával az Instagram-oldalán. Az édesanya olyan szorongással küzd, amellyel sokan mások is tudnak azonosulni.


Szögeczki Ágiról valószínűleg a legtöbb embernek nem a szorongás és a túlgondolás ugrik be először. Hiszen folyton mosolyog és közösség média felületein is boldog bejegyzéseket szokott megosztani. Azonban legutóbbi posztja sok rajongóját meglepte.

Ági komoly szorongásáról vallott a követőinek az Instagram-oldalán. Az influenszer elárulta, hogy sokszor nehezen alszik el esténként, mert nem tudja leállítani a gondolatait. Emiatt, azonban nem alszik és így sokkal ingerlékenyebbé válik a nap folyamán.

,,Van jó, és rossz oldala annak, ha valaki túlzottan lelkis...sokszor és sokáig tud az ember "rágódni" mindenen, a pozitív és a negatív dolgokon egyaránt. Ami nálam elsősorban az estéimet keseríti meg, ugyanis alvás előtt mindig végig gondolom a napomat, mi miért történt, és próbálom megfejteni, megoldani a dolgokat, ami természetesen este, fáradtan nem a legjobb választás... Hiába próbálom kikapcsolni az agyam, és hiába próbálok meg nem kattogni, eddig sajnos nem sikerült változtatni ezen a rossz szokásomon... Rendszeresen nehezen alszom el, forgolódom, keresem a megoldásokat mindenre... aminek köszönhetően sajnos egy ideje rossz a közérzetem, kialvatlan és fáradt is vagyok, hiszen többször fel is ébredek éjszaka, és ismét nehezen alszom el újra...”

-írta Ági az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!