Szorcsik Viki elhunyt testvérét, a kórházi ágyán lopták meg - ifaktor
Szorcsik Viki piros ruhában pózol egy fotózáson

Tolvajok áldozata lett Szorcsik Viki testvére, aki a „halálsorról” könyörögve kérte: „Vigyetek haza!”


A színésznő Szorcsik Viki fiatalabb testvére Béla súlyos betegséggel került kórházba, ahonnan a kegyetlen bánásmód és a személyes tárgyai eltulajdonítását követően, azonnal hazaszállították.

Viki elmondta, hogy az ápolók és az orvosok szórakoztak a testvérén és amikor a gyengeség eluralkodott rajta és képtelen volt bárminemű mozgásra, vagy táplálkozásra, akkor pedig bizonyos emberek meg is lopták őt. A színésznő elmondta, hogy bevásárolt mindent az öccsének és azonnal odavitte neki, hogy ne szenvedjen semmiben hiányt, azonban nem sokkal rá, mindene eltűnt.

A Blikknek így nyilatkozott Viki:

"Nyújtotta a kezét, zokogva mesélte, hogyan bánnak vele, azt kérte, vigyük haza, mert ennél a bánásmódnál még a halál is jobb."
"Bár mentővel kellett volna őt szállítani, a szüleim maguk jöttek fel érte és vitték el a tarjáni SZTK-ba, ahol átkötötték a sebét, és azt mondták az ottani orvosok, hogy nem értik, hogyan engedhették ki ilyen állapotban, ezután ­anyuék hazavitték. Béla örült, még sírt is a boldogságtól, hogy otthon lehet, ám pár óra múlva fennakadt a szeme és elvesztette az eszméletét. A kiérkező mentők három órán át küzdöttek, hogy visszahozzák az életbe."
"Anyu mindennap látogatta, etette, ha beszélt hozzá, néha kinyitotta a szemét. A halála előtti este hívtak minket, hogy menjünk be elbúcsúzni, de akkor már nem volt magánál. Hörgött, folyt a szájából a vér. Csak fogtam a kezét és elköszöntem tőle. Hajnalban vele álmodtam, tudtam, hogy meghalt, egy perccel később pedig jött is a telefon a kórházból. Mindent megtettek érte, de már nem tudtak segíteni."
"Tehetetlen düh van bennem, sosem bocsátom meg, hogy így bántak a testvéremmel. Nem fogok hallgatásba burkolózni, azt akarom, mindenki tudja, hogyan bánnak némely kórházban a kiszolgáltatott, beteg emberekkel. Mi csak jót akartunk Bélának, hogy a fővárosba vittük, de ha ezt nem tesszük, talán még mindig élne. Nem ember az, aki így viselkedik egy kiszolgáltatott helyzetben lévő beteggel. Nem akarunk kártérítést, mert nem megyünk vele semmire, őt már semmi nem hozza vissza, de azt akarom, ez soha többé ne történhessen meg senkivel."

fejtette ki véleményét Viki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!