Szörnyű tragédiának volt tanúja Laky Zsuzsa a Balatonnál - ifaktor
Laky Zsuzsi az Andrássy út mellett sétál

A magyar szépségkirálynőt, Laky Zsuzsát nagyon megrázta, hogy közelről kellett látnia egy szörnyű tragédiát. Íme a részletek.


Zsuzsa éppen családjával szabadidejét töltötte a magyar tengernél, amikor szemtanúja volt egy testvérpár halálának.

A volt szépségkirálynő éppen Bélatelepen tartózkodott családjával a halálesetkor. Elmondása szerint egészen addig nagyon kellemesen telt a napjuk. A Balaton vize kellemes volt és nem volt tikkasztó hőség sem.

Zsuzsi lányai sokat voltak a vízben, szerettek sellősdit játszani, ezért fokozott figyelemmel kellet lennie neki is és szüleinek is, akik szintén velük voltak. Később azonban arra lettek figyelmesek, hogy mentőhajók kezdenek el körözni körülöttük és feltűnt a színen egy mentőhelikopter is.

Ekkor már tudták, hogy nagy baj lehet. Ahogyan később sikerült megtudniuk, tőlük nem messze két kisgyerek fulladt bele a Balatonba. A gumimatracukon a szél túl messzire fújta be őket a vízre és egyikőjük sem tudott úszni.

Zsuzsi, amint tudomást szerzett a történtekről azonnal sokkhatás alá került. Közösségi oldalán később megosztotta, hogy mindenki fokozottan figyeljen gyermekeire, ha nem megfelelő az úszástudásuk még csak véletlenül se hagyja őket senki felügyelet nélkül.

Őszinte részvétét is nyilvánította a család felé.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!