Sztárban Sztár: A nézők szerint csalnak a műsorban - ifaktor
Sztárban Sztár műsorának hivatalos logója

Sokakban felháborodást keltett a Sztárban Sztár új évadának legutóbbi adása, amikor is a versenyben lévő sztároknak új feladatokat sorsolnak következő hétre.


A sorsolás mindig a műsor végén történik, amikor is Till Attila egy gomb megnyomásával állítja meg, hogy melyik hazai sztár kivé alakuljon át a következő héten.

Az egész történés játékosan van előadva és abszolút úgy tűnik, mintha a szerencsére lenne bízva, hogy ki milyen feladatot kap legközelebbre. Azonban a nézőknek a múltheti adásnál több dolog is gyanússá vált.

Az első gyanús pont az volt, mikor Tilla megnyomta a gombot és Zámbó Krisztián kapta meg a feladatát. Ezután az énekes így reagált:

,,Na jó, ezt melyikőtök találta ki?!"

- reagált a kapott feladatára, ami azért is gyanús, hiszen elviekben senki sem találta ki, hanem a szerencsére bízzák a feladatokat.

Később azonban már az is gyanús lett a nézőknek, hogy Puskás-Dallos Bogi, Puskás-Dallos Pétert kapta és őt kell megtestesítenie a következő héten.

,,Az nem fer, hogy Puskás Petit betették. Azt hogy ráadásul Bogi kapta meg. Furcsa véletlen"
,,Vèletlenek pedig nincsenek,mint tudjuk"
,,Még jó véletlen sorsolás...Ja nem.😂 Bogi Petit,minek nyomkodják a gombot látványosan. Ők már eldöntötték"

- érkeztek sorban a csalást gyanító kommentelők véleménye.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!