Sztárban Sztár: Till Attilát is meglepte Dallos Bogi kiesése - ifaktor
till attila kék öltönyben a színpadon
A Sztárban Sztár című műsor legutóbbi adásában Dallos Bogitól kellett elbúcsúzniuk a nézőknek. Ez sokakat meglepett, köztük Till Attilát is, hiszen az énekesnő meglepően jól teljesített még akkor is, amikor férfi bőrébe kellett bújnia.


Az idei Sztárban Sztár szériájában feltűnően jó kapcsolat alakult ki a versenyző között. Ezt Till Attila is minden hétfőn megmutatja, hiszen ilyenkor tesz közzé Instagram-oldalán egy rövid videót, amelyben egy kis betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé.

A múltkori adás után viszont ezt nem tette meg, csak pár nappal később töltötte fel a videót. A műsorvezető Instagram-bejegyzésében azt is elárulta, hogy nagyon meglepte őt Dallos Bogi kiesése, hiszen véleménye szerint igazán jó produkciói voltak az énekesnőnek.

,,Ez a “milyen volt a legutóbbi adás hátul” valahogy lemaradt hétfőn, na de itt van! @dallosbogi kiesése nagyon meglepett, szerintem nagyon jó produkciói voltak. Vasárnap folytatjuk!
#sztarbansztar”

-írta Instagram-bejegyzésében Till Attila.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!