Egy rajongója 50 ezret SMS-ezett el Marics Petire - ifaktor
Marics Peti farmerkabátban áll

Bár ígéretes versenyzőnek tűnik Marics Peti a Sztárban Sztár című műsorban, az utóbbi időben nagyon is szüksége volt a nézői támogatásra. Most nyilatkozott a rajongója, aki 200 emelt díjas üzenettel segített kedvencének a továbbjutásban.


Marics Petit a Sztárban Sztár legújabb szériájában ismerhették meg jobban a tévénézők. Azonban a fiatal tehetség számára nem indultak zökkenőmentesen az élő adások. Az elsőben ugyanis rosszul lépett és megsérült, míg a második pedig nem működött a mikrofonja.

Rajongói ugyanakkor nem hagyták cserben és volt olyan, aki 200 emelt díjas üzenettel támogatta az énekest, ami közel 50 ezer forintnak felel meg. Peti titokzatos rajongója Bettina volt, aki barátnőjével alapított korábban egy rajongói oldalt is. A 17 éves lány mindössze fél éve ismerkedett meg Marics Peti zenei pályafutásával, azonban azonnal megtetszett neki a Peti és bandája zenéje.

,,Valóban sokat szavaztunk rá, de ez természetes, hiszen bajba került. Nem szólt a mikrofonja, nem tudott úgy teljesíteni, ahogy szeretett volna, de nem eshetett ki! Peti egyébként már többször szólt a rajongóknak, ahogy nekünk is, hogy ne költsünk rá sokat, de ez a verseny most nagyon fontos és támogatjuk őt.”

-nyilatkozta Bettina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!