Sztárban sztár: Már megvan a nézők kedvenc versenyzője - ifaktor
Sztárban Sztár versenyzői

Február hatodikán indul a Sztárban sztár legújabb évada, amelyet izgatottan várnak a tévé nézők. Az egyik versenyző, Orsovai Reni már most komoly rajongói táborral rendelkezik.


Már mi is megirtunk a legbiztosabb tippetek azzal, kapcsolatban, hogy kik lesznek a Sztárban sztár legújabb szériájának versenyzői. Tegnap azonban lerántották a leplet és elárulták a neveket. Az új évadban a színpadon láthatjuk majd Stohl Andrást, Péterffy Lilit, Zámbó Krisztiánt, Galambos Dorinát, Vavra Bencét, Szekeres Andrient, Ember Márkot, Orsovai Renit, Marics Petit, Emiliot, Palya Beát és Dallos Bogit is.

A nézőknek már most meg van a véleményük a versenyzőkről és a hozzászólások alapján egyértelműen látszik, hogy ki a kedvenc. Mindenképpen női nyertest szeretne a közönség, pontosabban pedig Orsovai Reniben látnak, annyi tehetséget, hogy ő legyen a győztes.

,,Orsovai Reni döntős lesz, látom benne!”
,,Akiben akikben győztes esélyest vélek felfedezni az Orsovai Reni”
,,Most van itt a lehetőség szerintem, hogy nő nyerje a műsort”
,,Legyen már végre valahára női győztese is a műsornak Péterffy Lili vagy Orsovai Reni esélyesként pályázhat erre a címre és a titulusra szerintem méltán”

-írták a kommenteket a rajongók a Sztárban Sztár Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!