Sztárban Sztár: Tóth Gabit és Pamkutyát is leutánozták - ifaktor
Orsovai Reni és Dallos Bogi a Sztárban Sztár című műsor képein

Tóth Gabi és Pamkutya egy-egy dalával indult a Sztárban Sztár című TV-műsor, melyről előbbi saját véleményét az Instagramon is megosztotta.


A Sztárban Sztár immáron 7 sikeresen évadon túl van, most pedig elindították a nyolcadikat is. A TV2 sikeres sorozatának első részében Orsovai Reni és Dallos Bogi is színpadra lépett. A két énekesnőnek nem kisebb feladat jutott, minthogy két magyar, igencsak nagyszerű előadót megtestesítsenek. Reninek Tóth Gabit kellett leutánoznia, míg Bogira Pamkutya tökéletes koppintása várt.

Reni a „Veled akarok lenni” című számát hozta el Gabinak, amit rendkívüli módon sikerült előadnia. Annyira, hogy még Gabi is csak pozitív, méltató szavakkal tudta jellemezni a produkciót Instagram-oldalán!

Dallos Bogi pedig a tehetséges magyar előadót, Pamkutyát varázsolta a színpadra. Akkora teljesítményt hozott Bogi a műsorba, hogy a zsűri egy pont híján, a maximálisan megszerezhető pontszámot adta neki. A család is rendkívül büszke volt Bogira, ezt pedig Puskás Peti egy Instagram-posztban meg is osztotta!

Az Aranybula című számot itt nézhetitek meg Bogi előadásában

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!