Furcsa lesz a Sztárban Sztár új évada - ifaktor
Papp Szabi, Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Makranczi Zalán a Sztárban Sztár zsűrije.

A Sztárban Sztár új évadában a TV2 csatorna több megszokott arcát is viszontláthatjuk, ám az eddigiektől merőben eltérő szerepekben.Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a nézők már előrebocsátották, hogy nincsenek megelégedve a Sztárban Sztár megújult zsűrijével. A legnagyobb felháborodást a műsor Instagram-oldalán Lékai-Kiss Ramóna személye váltotta ki, aki életében először foglalhat helyet a zsűripultban, mint ítész.

Többek között tőle is szokatlan ez a szerep, hiszen eddig műsorvezetőként láthattuk a TV2 Dancing with the Stars showműsorában, ahol az a Stohl András a műsorvezetői partnere, aki – egy tőle kevésbé szokatlan, de mindenképpen váratlan szerepben – versenyzőként áll a színpadra az idei műsorban.

Mindkettőjüket furcsa lesz látni új szerepükben, noha Stohlnak minden esélye megvan rá, hogy színészként lubickoljon az utánzóműsorban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!