Ők lesznek a versenyzők a Sztárban sztár műsorban - ifaktor
A Sztárban sztár műsorának logója

A Tv2 egyik legsikeresebb show-műsora, a Sztárban sztár új évaddal startol el a csatornánk február 6-tól. Arról már korábban mi is beszámoltunk, hogy a zsűri teljesen megújul, de emellett a versenyzők is teljesen új arcok lesznek a műsorban.


A műsor 8. szériája rengeteg változáson megy át, hiszen a már jól megszokott zsűrit teljesen lecserélték és az új évadban Lékai-Kiss Ramóna, Papp Szabi, Makranczi Zalán és Kökény Attila foglalnak majd helyet.

Ezen kívül már az is kiderült, hogy kik fognak hétről-hétre versenyezni egymással az élő adások során, hogy elnyerjék a legsokoldalúbb előadó díját.

Női előadók: Palya Bea, Szekeres Adrien, Dallos Bogi, Galambos Dorina, Orsovai Reni és Péterffy Lili.


Férfi versenyzők: Stohl András színész és műsorvezető, Ember Márk színész és zenész, Emilio, Vavra Bence, Zámbó Krisztián és Marics Peti, a ValMar zenekar énekese.

A kommentelők véleményei alapján úgy tűnt, hogy a versenyzők felhozatalával teljes mértékben megvannak elégedve, míg a zsűritagokat egyáltalán nem tudják elfogadni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!