A nézők előre utálják a Sztárban Sztár megújult zsűrijét - ifaktor
Sztárban Sztár zsűrije: Papp Szabi, Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Makranczi Zalán.
A Sztárban Sztár leszek! után idén újra a képernyőre kerül a klasszikus Sztárban Sztár is. A megújult zsűrivel finoman fogalmazva sem volt mindenki megelégedve.


A showműsor social média felületein valósággal hőzöngenek a rajongók, ugyanis egyáltalán nincsenek megelégedve a zsűriben helyet foglaló ítészek személyeivel.

Kökény Attilát a jelek szerint szinte mindenki elfogadja, ahogy nagyrészt az egyik újdonsült tagot, Makranczi Zalánt is (a színészt a TV2 Mintaapák című sorozatából ismerhetik a nézők – a szerk.).

A legtöbben Papp Szabi énekes és Lékai-Kiss Ramóna műsorvezető személyével szemben fejezik ki nemtetszésüket a kommentszekcióban.

„Értelmes és szórakoztató műsort így kell elrontani! Gratulálok!”
„Újabb műsor, amit nem kell nézni, hála ramónácskának. Valamit nagyon jól csinálhat, amiért ennyire toljátok! De hogy nem a műsorvezetés az az is biztos...”
„Jaj Szabikát tv elé rakni, alig érteni mit mond.”

– láthatók a kommentek az új zsűri bejelentésének szánt poszt alatt.

Az is kristálytisztán látszik, hogy míg Papp Szabi esetében a gyors beszéde a zavaró a nézőknek, addig Ramónát a jelek szerint azért nem kedvelik, mert úgy érzik, hogy a csatorna minél több műsorban szeretne szerepeltetni a korábban az X-Faktort vezető színésznőt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!