Sztárok, akik elvették más életét - ifaktor
Sztárok, akik elvették más életét

Az utóbbi időben a sajtó Alec Baldwin tragikus balesetétől zengett, aki egy filmforgatás során kioltotta egy ember életét. Összegyűjtöttük, hogy mely külföldi sztárok jártak Baldwinhoz hasonlóan.


Snoop Dogg

A híres rappert, Snoop Doggot 1993-ban gyilkossággal vádolták egy akkor bekövetkezett lövöldözés miatt. Snoop Dogg és testőre ez év augusztus egyik estélyén egy parkba tartottak találkozni a rapper egy ismerősével, ahol elszabadultak az indulatok és lövöldözés alakult ki. Állítólag a fegyvert Snoop húzta meg, a férfi pedig belehalt sérüléseibe a kórházban. Később a rapper házi őrizetbe került.

Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenner 2015 februárjában halálos balesetet okozott egy igen forgalmas autópályán. Heten sérültek meg a baleset következtében és egy ember életét vesztette. Az amerikai sztár később nyilatkozatot adott ki együttérzéséről és ígéretet tett az elhunyt családjának, hogy segíteni fogja őket, amiben csak tudja.

Alec Baldwin

A tragédia Alec Baldwin új-mexikói filmforgatásán történt, ahol éles lőszerrel volt megtöltve a színész kellék fegyvere. Egy segédrendező biztonságosnak minősített fegyvert adott át neki, amelyről az asszisztens nem tudta, hogy éles. A lövés következtében a 42 éves operatőr halálos sebet kapott a mellkasába egy másik rendezőt pedig súlyosan megsebesített a színész. Utóbbi már felépült sérüléséből. Alec interjúi során azt nyilatkozta, hogy valaki felelős a történtekért, de az nem ő.

Matthew Broderick

A színész két ember életét vette el egy frontális ütközés során, amiért egyértelműen ő volt a felelős. Matthew és akkori párja írországi nyaralásuk során utaztak a kocsiban, amit a színész vezetett. Az autó valahogy átkeveredett a szembejövő sávba, ahol frontálisan ütközött egy másik járművel. Az áldozat egy 28 éves nő és 65 éves édesanyja voltak, akik a kórházban haltak meg. Matthewt először öt év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, majd később pénzbírság kifizetésével ezt megúszta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!