Ezek a sztárok fognak szerepelni Hajdú Péter műsorában - ifaktor
Hajdú Péter  Life TV fotózáson.
A Life TV indulása óta az Összezárva Hajdú Péterrel a csatorna legsikeresebb és egyben legnézettebb műsora is, így nem meglepő, hogy újabb évaddal rukkolnak elő 2022-ben is.


A műsorban már eddig ismertünk meg eddig kevésbé reflektorfényben lévő, de azért ismert embereket, sőt a legnagyobb hazai sztárokról is tudtunk meg újdonságokat. Elég csak Stohl András börtönéveiről való vallomására, vagy Ambrus Attila rablásairól való részletes beszámolójára gondolni.

Az új évadban is vannak meglepő nevek. Rákóczi Ferit példának okáért kifejezetten ritkán láthatjuk efféle televíziós interjúban, míg a korábbi Való Világ sztár Aurelionak ez lesz az utolsó tévés szereplése, mielőtt megkezdi több mint három éves börtönbüntetését.

„Az Összezárva legújabb évadának vendége lesz többek között: Dér Heni, Gáspár Laci, Rákóczi Feri, Dopeman és Aurelio is!”

– látható a Life TV Instagram-oldalán az előzetes leírásában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!