Hihetetlen, de ezek a sztárok, együtt jártak iskolába - ifaktor
Hihetetlen, de ezek a sztárok, együtt jártak iskolába

Milyen kicsi a világ! Rengeteg olyan duó szaladgál Hollywoodban, akik egy osztályba jártak, sőt akad olyan is, akik ugyanabban a kollégiumban töltötték diákéveiket is, mielőtt hírnévre tettek volna szert.


Maya Rudolph és Gwyneth Paltrow

A színésznők apukái együtt jártak a Tulane Egyetemre, és miután mindketten Los Angelesben éltek, a lányaik hamar összebarátkoztak. Maya és Gwyneth a kaliforniai Santa Monicában található St. Augustine by the Sea-ba jártak, és itt szilárdították meg kapcsolatukat.

Nicole Kidman és Naomi Watts

A régi barátnők az ausztráliai North Sydney Girls High Schoolban lettek osztálytársak, és azonnal egymásra találtak. Kidman 2007-ben a CBS The Early Show című műsorában való szereplése során elárulta, hogy Watts a nővére barátjával randizott az iskolában, és tinédzserként együtt modellkedtek, mielőtt színészkedni kezdtek volna.

Ben Affleck és Matt Damon

A gyerekkori barátok a Cambridge Rindge and Latin Schoolba jártak a Massachusetts állambeli Cambridge-ben, és a középiskolában közös drámatanáruk volt. Miután elhagyták Bostont, több filmben is játszottak együtt, és társszerzőként közösen írták a Good Will Huntingot és Az utolsó párbajt.

Cameron Diaz és Snoop Dogg

A Rossz tanár színésznője ugyanazon a középiskolai folyosón járkált, mint a rapper, amikor a kaliforniai Long Beach Polytechnic High Schoolban töltötte diákéveit. Snoop elárulta 2011-ben a Lopez Tonight című műsorban, hogy talán eladott a színésznőnek "egy kis fehér csajos füvet" a középsuliban.

Oven Wilson és Wes Anderson

Ez a páratlan színész-rendező páros együtt lakott az egyetemen, mielőtt elkezdtek volna közösen dolgozni a Tenenbaum, a háziállatok, A Grand Budapest Hotel, és egyéb filmeken.

Vilmos herceg és Kate Middleton

Vilmos 2001-ben a St Andrews-i Egyetemen ismerkedett meg királynőjével. A pár 2003-ban kezdett randizni, 2010-ben eljegyezték egymást, és a következő évben kötötték össze az életüket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!