Sztárok, akik együtt jártak iskolába - ifaktor
Timothée Chalamet
Kicsi a világ! Rengeteg olyan híresség szaladgál Hollywoodban, akik egy iskolába jártak.


Timothée Chalamet és Ansel Elgort

A két new york-i születésű fiatalember a LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts nevű intézménybe járt együtt mielőtt – nagyjából egyidőben – betörtek volna a színészvilágba. A Golden Globe-díjra jelölt színészek együtt kosárlabdáztak a középiskolában, sőt több közös tanáruk is volt. Kettejük közül Chalamet karrierje jelenleg szárnyal, A Dűne című filmmel nemrég nagyot robbantott a mozikban.

Ben Affleck és Matt Damon

Micsoda páros! A gyerekkori barátok Cambridge-ben, egy Massachusetts állambeli latin középiskolába jártak és drámaszakon tanultak. Több filmben is szerepeltek egymás oldalán, a mai napig remek kapcsolatot ápolnak.

Cameron Diaz és Snoop Dogg

A Rossz tanár színésznője ugyanazokat a gimnáziumi termeket járta, mint a rapper, amikor a kaliforniai Long Beach Polytechnic középiskolába járt.

Vilmos herceg és Kate Middleton

Kate Middleton a St. Andrews-i Egyetemen ismerkedett meg diáktársával, Vilmos brit királyi herceggel. Mielőtt párkapcsolat szövődött volna köztük, jó barátok voltak, egy időben több társukkal együtt közös lakást béreltek. Azóta házasok, az esküvőt 2011. április 29-én tartották a Westminsteri apátsági templomban, Angliában ezt munkaszüneti napnak nyilvánították.

Ne hagyd ki!