Sorra jelentik be szakításukat a magyar sztárpárok - ifaktor
Kulcsár Edina, Csuti és két gyermekük.

Kulcsár Edina és Csuti, Horváth Gréta és Meggyes Dávid. Két olyan házasság, amelyet megingathatatlannak gondoltunk mégis elváltak útjaik.Az álompárok esetében mind azt hihettük, hogy az örökkön örökké fogadalmuk tényleg a végezetekig tart majd, azonban a valóság sokszor felébreszt egy pofonnal.

Kulcsár Edina és Csuti bejelentése a Nyerő Párosban, miszerint a házasságuk válságban van mindenkit sokkolt. Ennek ellenére az utóbbi időben már rendeződni látszott a kapcsolatuk, majd jött a hidegzuhany: szakítottak, sőt Edina másba szerelmes.

Nem sokkal ezelőtt Horváth Gréta jelentette be az Instagram-oldalán, hogy férje, Meggyes Dávid elhagyta őt és közös gyermeküket. Mostanra az is kiderült, hogy a férfi Stana Alexandra, a Dancing with the Stars táncosával jött össze.

Rajtuk kívül szakított Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc is, de L.L. Junior és felesége, Kinga kapcsolata is válságban volt, amikor utoljára meséltek magukról – a jelenlegi helyzet ismeretlen, egy ideje nem nyilatkoztak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!