Ezek a hollywood-i sztárpárok már évtizedek óta együtt vannak - ifaktor
Victoria és David Beckham.

A sztárvilágban igencsak ritka, hogy ismert világsztárok akár hosszú éveken, netán évtizedeken keresztül egy párt alkossanak. Ennek ellenére mi összeszedtünk négy párt, akik minden körülmények között kitartottak egymás mellett a mai napig.Will Smith és Jada Pinkett-Smith

Will Smith 1992-ben házasodott össze Sheree Zampino-val, akitől elvált, majd nem sokkal később találkozott Jada Pinkett-tel. A színésznő ás Will Smith 1997-ben házasodott össze. Smith a GQ magazinnal folytatott beszélgetésében betekintést engedett a házasságába, mellyel kapcsolatban elárulta, az elmúlt években neki és feleségének is volt szexuális kapcsolata másokkal, lényegében nyitott házasságban élnek. Két ígéretes színészpalántát, Jaden-t és Willow-t nevelik.

David Beckham és Victoria Beckham

David Beckham 1997 elején kezdett randizni Victoria Adamsszel, a Spice Girls nagy sikerű lányformáció egyik oszlopos tagjával. Kapcsolatukat a kezdetektől fogva hatalmas média érdeklődés követte. Egyesek évek óta rebesgetik a divattervező és a futballsztár válását, de a két sztár házassága megingathatatlan 1999-es esküvőjük óta. Posh és Becks két gyermek szülei.

Snoop Dog és Shante Broadus

Valószínűleg te sem gondoltad volna, hogy a zenéiben nagyszájú rapper ilyen hosszú párkapcsolatban él. De akár hisszük, akár nem, ők ketten a gimánzium óta együtt vannak. A kaliforniai Long Beach-en, a szülővárosukban kezdődött minden. 1997 júniusában összeházasodtak, mára három gyermeküket nevelik.

Goldie Hawn és Kurt Russel

Talán az ő szerelmük az egyik legnépszerűbb hosszútávú kapcsolat Hollywood-ban: több mint három évtizede együtt vannak, noha soha nem házasodtak össze. 1983-ban kezdtek el randizni, de már nem voltak ismeretlenek egymás számára, hiszen a 60-as években már volt közös filmjük: a The One and Only, Genuine, Original Family Band (1968) című alkotás forgatásán ismerkedtek meg. Utoljára a Netflix, Karácsonyi Krónikák című filmjében játszottak együtt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!