Őt gyászolja T.Danny - ifaktor
T. Danny edz
Nagy álma vált valóra T. Dannynek
Instagram/ @tdanny_official

Őt gyászolja T.Danny

T.Danny őszintén megosztotta a gyászát a rajongóival az Instagram-oldalán. A rappert nagy veszteség érte, de igyekszik boldogan visszagondolni a nagyapjával tölthetett időszakra.


T.Danny számára az elmúlt időszak igazán gondterhelt volt. Nemrég mi is megírtuk, amikor úgy döntött egy időre elvonul a nyilvánosság elől és fellépést sem vállalt. Akkor még nem árulta el ennek az okát, de most igen.

Egy megható bejegyzéssel emlékezett meg nagyapjáról az Instagram-oldalán. A rapper azt is elárulta, hogy azon a napon, amikor közzé tette a posztot búcsúzott el hivatalosan is a szerettétől. A szövegből, amit Danny írt kiderül, hogy nagyon jó volt a kapcsolata nagypapájával.

,,Ez a kedvenc emlékem rólad. Egy kép. Te már többé nem vagy, hát ennyi maradt nekem. Csak egy kép. Egy a világban bolyongó millió közt, mégis az egy, amely a legőszintébb és legkedvesebb az én szívemnek. Egy pillanat csupán. Oly pillanat, mit szavakkal leírni bűn. Ez, mikor úgy láthatlak Téged, ahogy csak az tud, ki szeretni is képes. Hát tudd meg, én látlak. Látom, ahogyan könnyeiddel küzdesz, mégis felszeged az állad és büszkén húzod ki magad. Büszke is lehetsz, hisz én is az vagyok. Nem magamra, rád. Egy kép. Egy lenyomat, mely feketén és fehéren; egyszerű, de igaz módon tetszeleg, úgy tár a világ elé téged. Bár mutogat, mégsem hivalkodik. Sokkal inkább féltve vigyáz, őriz téged az idők végezetéig. Ma vettem tőled végső búcsút. Fájóan gyorsan és hivatalosan. Igaz, önző nem lehetek, ha menned kell, hát menned kell. Hagyom, hadd pihenj, tartozom ennyivel. Már nem is sírok, csak mosolygok és bár csalfa mosoly ez, mégis neked szól. Ennyim van és az is a tiéd. Elmentél. Szó nélkül, csendesen. Én mégis tudom, mit akartál utoljára mondani. Nem csak egy képet látok, hanem egy lábnyomot is. Egy lábnyomot, mi üres, mégis olvasok belőle. Bizony, olvasok, méghozzá megannyi szép emléket, mosolyt és tanítást. Nem kell már kimondanod, hisz én tudom; ezeket hagytad rám. Mindet, ebben a lábnyomban, mibe egy napon majd, ha kiérdemlem, én magam is beleléphetek. Egy szép napon. Addig bizony még rengeteg cipőt kell felpróbáljak, mik közül sok nem illik majd bele. De én igyekezni fogok, hisz te is úgy igyekeztél. Ígérem, minden erőmmel azon leszek, hogy újra büszke lehess rám. Olyan büszke, mint amilyen én vagyok te rád. Örökké szeretlek, a négyes számú unokád.”

-írta T.Danny az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!