T. Danny visszavonul - ifaktor
T. Danny edz
Nagy álma vált valóra T. Dannynek
Instagram/ @tdanny_official

T. Danny visszavonul

T.Danny Instagram-oldalán osztotta meg követőivel a hírt, miszerint egy időre, visszavonul az előadói szakmától. Továbbá azt is elárulta, hogy lett egy különleges valaki az életében.


T.Danny szomorú hírt közölt követőivel. Letörölte az összes Instagram-bejegyzését és csupán egyet hagyott fent, amelyben elmondja, hogy lemondta minden fellépését. Posztjából azt is megtudtuk, hogy van egy különleges személy az életében, aki átsegíti, azokon a nehézségeken, amelyekkel most küzd.

Ugyanakkor megnyugtatta rajongóit, hogy rendben lesz csupán szüksége van arra, hogy most egy időre visszavonuljon. Továbbá decemberben új dallal lepi meg közöségét.

,,Kedves lányok és srácok.
Most egy kis időre felfüggesztem a fellépéseket. Sok rossz dolog jött össze egyszerre az életemben, amik miatt nem vagyok most túl jól. Pihenésre van szükségem, kicsit kiszállni ebből a mókuskerékből és arra koncentrálni, amiről igazából szól ez az egész. Magára a zenére.
Ugyanakkor szeretném, ha nem aggódnátok miattam, rendben leszek. Amúgy is van most olyan az életemben, aki fontosabb mindezeknél. Ő vigyáz rám, jó kezekben vagyok.
Ja és Decemberben új dal.
Hamarosan visszatérek…"

-írta Instagram-bejegyzéséhez T.Danny.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!