Tamáska Gabi jelentkezett, hogy egy lánnyal csókolózhasson - ifaktor
Tamáska Gabi a koncertjén énekel

Tamáska Gabi egy olyan kommentet hagyott Manuel fotója alatt, amivel most egyértelművé tette, hogy bizony a nőkhöz is vonzódik.


Megjelent a népszerű hazai előadó, Manuel legújabb dala, amely a Zombi címet viseli. Ehhez a dalhoz pedig éppen készülőben van a klip is, amellyel kapcsolatban Manuel korábban egy felhívást tett közzé. Egy bizonyos jelenet leforgatásához szüksége volt két, olyan lányra, akik csókolóznak egymással. Erre a felkérésre nagyon sokan jelentkeztek a követői közül és a fiatal énekes ki is választotta két legmegfelelőbb szereplőt.

Manuel legutóbbi Instagram-bejegyzésében pedig kitett pár fotót a forgatásról, köztük egy képet a két lányról, ahogy éppen forgatják a jelenetet. Azonban a hozzászólások között észrevettük Tamáska Gabi kommentjét is. Gabi korábban már egy videó keretében tett rá utalásokat, hogy mindkét nemhez vonzódik, de most eloszlatta ezzel kapcsolatban a kételyeket.

,,Engem kellett volna elhívni a csókolózós jelenethez, az a fekete hajú kedvemre való.”

-írta Gabi a kommentjében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!