Tápai Szabinát megviseli a kisgyerek - ifaktor
Tápai Szabina fekete kapucnis pulcsiban áll fehér háttér előtt
Tápai Szabina szülés után is bomba formában van
Instagram/ @insoulhungary

Tápai Szabinát megviseli a kisgyerek

Tápai Szabinával sok követője tud azonosulni, hiszen gyakran megosztja egy háromgyerekes anyuka mindennapi nehézségeit. Legutóbbi Instagram-bejegyzésében is idejét keveselte.


Tápai Szabina gyakran enged betekintést a mindennapjaiba a követői számára. A tartalmakkal, amelyeket megoszt az Instagram-oldalán sok anyuka tud azonosulni, hiszen azok a nehézségek minden gyermekes családban előfordulnak.

Legutóbbi Instagram-bejegyzésében is Szabina megmutatja, hogy sokszor alig van ideje saját magára és már egy hajmosás is nehezen időzíthető egy napjába. Továbbá, hogy harmadik kisgyermeke szeret korán kelni, amit úgy tűnik a fiatal édesanya sínylik meg.

,,Hajat mostam szerintem akinél baba van, mindenkinek élményszámba megy egy gyors hajmosás amíg a lurkó alszik. Na az alvàsról ma ne beszéljünk 5:00 ébresztő. Azt hiszem el kell beszélgetnem a kisasszonnyal.😂😜 Jön a hétvége éljen.🥰”

-írta Szabina az Instagram-bejegyzésében, amelyet ide kattintva tudtok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!