Tápai Szabina kávét ivott, követője teljesen kiakadt - ifaktor
Tápai Szabina arany színű ruhában ül, feltett kézzel, szőke hajjal

A népszerű influenszer, Tápai Szabina nemrég szülte meg harmadik gyermekét. Azóta Instagram-oldalán rendszeresen számol be követőinek anyai teendőiről és arról, hogy hogyan oldja meg hétköznapi dolgait három gyermek mellett.


Egy hasonló posztjánál, miben Szabina elárulta, hogy kávét iszik, egyik követője kiakadt, amiért szoptat és kávézik is egyszerre.

„Kávéval indult a napom, de már útközben ittam meg, mert 3 max 4 órám van 2 etetés között. Már a 3. kicsikém, de az érzés még mindig ugyanaz, ha elindulok otthonról. Rohannom kell haza, hogy időben hazaérjek a következő etetésre. Közben a gondolataim: Bár hagytam otthon tejcsit, azért sietek, hogy inkább én etessem meg! Biztosan szabad ezt nekem? Nem önzőség elmenni otthonról? Válasz: Amíg ő alszik, miért ne. Biztonsàgban van otthon, jó helyen van, az apukája vigyáz rá. ❤️ Ha anya egy kicsit összekapja magát ez idő alatt, az a babának is jó"

- olvasható Szabina bejegyzésében, amire azonnal érkezett is a kérdés egyik követőjétől:

„Kavet iszol ? Miközben szoptatsz?"

- érdeklődött az ismeretlen kommentelő.

Természetesen Szabina rajongói azonnal a védelmébe keltek és kikérték minden édesanya nevében, hogy ismeretlen emberek kritizálják, vagy véleményezzék a döntéseiket.

„miért ne ihatna?"
„Nincs kőbe vésve,hogy szoptatás alatt Anyuka nem ihat kávét!!! Szabad inni!"

Majd Szabina is válaszolt a kommentelőnek:

„Igen, ittam a Millánál, Beninél is, semmilyen negatív hatását nem tapasztaltam"

- írta Szabina.

A bejegyzést ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!