Top4 világsztár, akik megfordultak Taylor Swift ágyában - ifaktor
Taylor Swfit egy pohár borral a kezében egy kanapén ül

Több tucat férfival randizott már Taylor Swift, azonban ezeknek a sztároknak sikerült eljutni oda, ahová sokan csak álmodoznak.


Jake Gyllenhaal

Pinterest

A színészt mélyen érintette a Swifttel való kapcsolat, ugyanis bármikor ha szóba kerül, szinte azonnal le is csendesíti az aktuális kérdezőt.

„Amikor párkapcsolatban vagy, akkor azonnal előtérbe kerülsz, a barátaid előtérbe kerülnek, de én nem szívesen beszélek erről.”

mondta a The Guardiannek Gyllenhaal.

Hat hónappal később pedig amikor megkérdezték egy Facebookos kérdezz-felelekben, hogy mit gondol arról, hogy Swift az egyik country dalát „róla” írta, azt válaszolta:

„Ő inkább már jobban a pop felé nézeget.”

ezzel utalva, hogy ez csak pletyka.

Tom Hiddleston

Pinterest

2016-ban a rajongók egy közös képet látva, egyből elkezdtek pletykálni, hogy vajon a Marvel miatt mutatkoznak-e együtt. Azonban Hiddleston elmondta, hogy ez nem így van.

„Ez egy igazi kapcsolat volt, semmi megjátszás.”
„Taylor egy csodálatos nő. Nagylelkű, kedves és szerethető, nagyon jó időnk volt együtt. Csak azt az énjét ismerem, akivel találkoztam. Csodálatos.”

Taylor Lautner

Pinterest

„Nagyon jól éreztük egymást. Remek néhány hónap volt az.”

A Twilight színésze viccelődött egy Facebook live-ban, Lea Michaelsszel és John Stamosszal, akik felhozták a kis románcát Swifttel.

„Nem tudom, hogy miért akartok róla beszélni. Ehhez ért. Zenéket ír, jó zenéket. Meg is szoktam őket hallgatni.”

próbálta burkoltan jelezni Lautner, hogy elég lesz a kérdezősködésből.

Joe Jonas

Pinterest

„Ez része annak, ha zenész vagy azt hiszem. Egymásról írtok dalokat.”

mondta Jonas, 7 évvel azután, hogy együtt volt Swifttel.

„Nagyszerű lány. Barátok vagyunk. A szakmában rengeteg emberrel találkozol és ápoltok jó viszonyt. Persze nehéz barátkozni emberekkel a folytonos utazás miatt, de igen, jól kijövünk a mai napig.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!