Ezért nem került be Taylor Swift az Alkonyat filmekbe - ifaktor
Taylor Swift

Az énekesnő nemcsak a filmrét, de Taylor Lautnerért is oda volt.


Nemrég látott napvilágot a rajongókat is ledöbbentő hír, miszerint Taylor Swift majdnem szerepelt a Újhold című filmben. Arról, hogy pontosan miért is nem került erre sor, a film rendezője, Chris Weitz nyilatkozott részletesebben egy podcastben, az oldalán az alkotásban Alice Cullent alakító, Ashley Greenel.

„Taylor Swiftnek és nekem akkoriban ugyanaz volt az ügynökünk, és ő szólt, hogy Taylor szeretne szerepelni a filmben. Szívesen lenne például egy büfés az iskolai menzán vagy bármi más is, csak hadd legyen benne”

– árulta el Chris Weitz.

A rendező azonban akkoriban úgy gondolta, hogy túlságosan elterelné a rajongók figyelmét a közönségkedvenc énekesnő alakítása, így nemet mondott a kérésre, de ezt a mai napig bánja.

„Azóta is büntetem magam érte, mert eszembe jut, hogy hűha, együtt lóghattam volna Taylor Swifttel. Akár barátok is lehettünk volna!”

-folytatta.

Szerencsére ez az elutasítás egyáltalán nem tántorította el Taylort a színészettől és azóta számos alkotásban feltűnt már továbbá előszeretettel rendezi saját klipjeit, amelyek szinte már kisfilmekként is funkcionálnak.

Tudtad?

Tudva, hogy Taylor mekkora Alkonyat-rajongó volt akkoriban, így minden bizonnyal hatalmas álma vált valóra, amikor találkozhatott Taylor Lautnerrel, aki Jacob Blacket alakította a filmsorozatban. A Újhold debütálásának évében ismerkedtek meg és össze jöttek. Azonban kapcsolatuk csupán három hónapig tartott ki. Swiftről ismert tény, hogy gyakran ihletik számait az exei és egyes állítások szerint a Back to December című dala a színésszel való nem éppen felhőtlen kapcsolatát írja le.


Ne hagyd ki!