Magyar és külföldi sztárok, akik bevállalták az arctetkót - ifaktor
Justin Bieber sárga sapkában

Listánk szereplői között van olyan, aki megbánta ezt a merész lépést.


Manapság már szinte senki sem lepődik meg, azon ha valakinek egy tetoválás díszíti a testét. Korábban míg inkább többnyire negatív jelentéssel bírt az arcra való minta elkészítése, az utóbbi időben ez inkább divatosnak számított a sztárok körében. Listánk szereplői voltak olyan merészek, hogy bevállalták ezt.

Justin Bieber

Justin két arctetoválást is bevállalt már, az egyik egy kereszt a bal szeme alatt, míg a másik egy „grace” azaz kegyelem felirat volt a jobb szemöldöke fellett. Azonban később egyik sem tűnt jó döntésnek az énekes részéről, ugyanis ugyanabban az évben, amikor csináltatta, 2019-ben el is távolította a feliratot, a keresztet pedig pár évvel később.

Cardi B

A napokban a népszerű rapper, Cardi B volt az, aki néhány hónappal azután, hogy elárulta, arctetováláson gondolkozik bele is vágott a dologba. Az énekesnő rajongói oldala tett közzé egy fotót, amelyen jól látható az éppen akkor elkészített tetoválás. Cardi azt nem árulta el, hogy pontosan milyen szót varratott magára, de a végén mindenesetre jól kivehető egy P betű.

Amber Rose

Kanye West egykori kedvese, Amber Rose igazán bevállalós típus és ez arctetoválásával kapcsolatban sem volt másképp. Mindenkit meglepett, amikor kisfia két becenevét varratta a homlokára. A kritizálóknak csak annyit mondott, hogy nem érdekli őt a külseje, mert ami igazán fontos az belül van.

Amanda Bynes

Sokak kedvence volt Amanda Bynes a 2000-es években. Olyan felejthetetlen filmekben játszott főszerepet, mint a Micsoda srác ez a lány!, amelyben Channing Tatum volt a párja. Később drog- és alkoholproblémái lettek, azonban néhány éve tiszta és állítólag ismét forgat. Ő 2019 decemberében villantotta meg az arctetkóját: egy szívecskét a bal arcájának közepén. Azonban a fiatal énekesnő Bieberhez hasonlóan már megszabadult ettől.

Chris Brown

Az énekes, Chris Brown megszállott tornacsukagyűjtő. Ez a szenvedélye inspirálta az arctetkoját is, amely Air Jordan 3-at ábrázol az arca bal oldalán.

Halsey

Listánk előző szereplőihez képest Halsey egy igazán visszafogott mintát választott magának. Az énekesnő még 2018-ban tetováltatott a bal füle elé egy francia kártyapakliból ismert káró dáma jelet (Q betű, alatta egy rombusz).

Lil G

A népszerű énekesnő, Lil G oda van a tetoválásokért. A testén szinte alig található olyan felület, ahova nem varratott volna. Egyik orcáján egy kígyó, míg a másikat két maszk díszíti.

Hiro

Hiro talán egyike, azoknak akik azért döntöttek az arctetoválás mellett, mert már nem volt máshol szabad hely a testén. A rapper arcát egy csillag, egy „heartless” (szívtelen) felirat és egy japán betű díszíti.


Ne hagyd ki!