Miket érdemes nézni az ünnepek alatt a tévében? - ifaktor
Miket érdemes nézni az ünnepek alatt a tévében?
man sitting beside woman while picking popcorn

Miket érdemes nézni az ünnepek alatt a tévében?

Az ünnepekre a televíziós csatornák legtöbbször felkészülnek és nagy választékot hagynak a nézőknek, amiből válogathatunk, ha épp nem a családdal töltjük az időt és a tévé képernyője előtt lazítanánk. Kiválogattuk a legjobb filmeket, amiket a tévében nézhetsz az ünnepek alatt.


Nagyfiúk 2.

Egy klasszikus vígjátékkal kezdjük a sort, aminél az se gond, ha az első részét a filmnek nem láttad. Öt volt iskolai osztálytárs barátságáról szól, ami Adam Sandler főszereplésével számtalan örömteli pillanatot tartogat a nézőknek. A Nagyfiúk 2. a Tv2 csatornáján láthatod, szombat este 18:55-kor.

Anyám nyakán

Sarah Jessica Parker a film női főszereplőjének, Paulának a megtestesítője, aki próbálja a férfi főszereplő Trippet - akit Matthew McConaughey alakít -, a családi fészekből kireptetni. Próbálkozásai hatalmas kudarcokba fulladnak, ami számtalan szórakoztató pillanatot okoz. Az Anyám nyakán című vígjátékot a Super Tv2 csatornáján láthatod, szombaton 13:35-kor.

Az első 50 randi

Ismét egy Adam Sandler klasszikussal folytatjuk a sort, azonban ez a film már kicsit távolabb áll a vígjátéktól. Sokkal inkább a romantikáról szól, ugyanis a főszereplő Henry minden nap meg kell hódítsa az amnéziás karaktert játszó Drew Barrymoret. A Tv2 csatornáján láthatod Az 50 első randi című romantikus vígjátékot, hétfőn 15:55-től.

Ahol a szivárvány véget ér

A történet két barátról szól, Rosieról (Lily Collins) és Alexről (Sam Claflin), akik már öt éves koruk óta legjobb barátok, így biztosan nem romantikus a kapcsolatuk. Vagy mégsem? Elég ha az egyik fél már máshogyan néz a másikra, vagy valami megváltozik bennük. Azonban lehet, hogy mire erre mindketten rájönnek, már késő lesz. Hétfő este láthatod az Ahol a szivárvány véget ér című romantikus filmet, az RTL 2 csatornáján 18:25-től.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!