Tévé műsorok a hétvégére - ezeket ajánljuk! - ifaktor
Tévé műsorok a hétvégére - ezeket ajánljuk!

Már te is végignézted a Netflix és az HBO Go összes sorozatát és filmjét, ami érdekelt? Egyelőre csak várod kedvenc sorozataid folytatását és emiatt nem tudod, mit nézz? Mi segítünk! Cikkünkben összegyűjtöttük neked, mely filmeket érdemes megnézned hétvégén a tévében.


Halálos iramban 8.

Szombat este 18:20-tól a Mozi+ csatornáján.

Nyúl Péter

Bár a húsvéti ünnepeknek már egy hete véget ért, egy szórakoztató, kedves mesefilm mindig jó választás a borongósabb hétvégi napokra. A Nyúl Pétert első sorban családosoknak ajánljuk, garantált a szórakozás! Szombat délután 14:35-től láthatod a Viasat 3 csatornáján.

Így vagy tökéletes

Ha egy igazán romantikus filmre vágysz a hét befejezésére, akkor mindenképp ezt a hazai remekművet ajánljuk. A film 2021-ben debütált és olyan fantasztikus színészek játszanak benne, mint például: Lengyel Tamás, Ónodi Eszter, Trokán Nóra, Thúroczy Szabolcs és még sokan mások. Az Így vagy tökéletes című magyar romantikus filmet vasárnap este 22:15-től az RTL Klubon.

Nász-ajánlat

A Margaretet játszó Sandra Bullockot ki akarja toloncolni az országból a bevándorlási hivatal. Ezzel a bonyodalommal kezdődik ez az igazán szórakoztató amerikai vígjáték. Margaret hazugságokba bonyolódik és egyik beosztottját - akinek nem mellesleg az agyára megy -, megkéri, hogy vegye feleségül. A Nász-ajánlat című filmet vasárnap este 21:00-tól nézheted a Coolon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!