Új szereplőkkel indul a The Walking Dead sorozat - ifaktor
Walking Dead poszter

A The Walking Dead világhírű sorozat spin-offján olyan emberek dolgoznak majd, akiket eddig semmilyen formában nem láthattunk a sorozatban.


Az AMC Stúdió lerántotta a leplet azokról a színészekről, akik a legújabb „Tales of the Walking Dead” című sorozatban szerepelni fognak.

Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine), Parker Posey (Lost in Space), Jillian Bell (Rough Night), Anthony Edwards (ER) és Poppy Liu (Hacks) – ezen színészek szerepelnek majd a 6 részes sorozatban.

Minden epizód külön-külön mutatja be a már bejelentett és új karakterek útjait a Walking Dead világában. Az AMC egyelőre nem kötötte senki orrára, hogy melyek lesznek ezek a karakterek és azt sem tudjuk, hogy egyszerre fognak szerepelni egy-egy részben, vagy pedig a részek egy valakit fognak átfogóan bemutatni.

Haifaa al-Mansour, Deborah Kampmeier és Tara Nicole Weyr is rendeznek egy-egy részt, valamint Michael Satrazemis a premier epizódot és még másik kettőt fog rendezni.

A sorozat idén nyáron fog debütálni az AMC-n is az AMC+-on.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!