The Weeknd újabb világrekordot döntött - ifaktor
The Weeknd egy bárpult mögött elegáns kabátban

Január elején érkezett ötödik stúdió albuma, így The Weekend úgy döntött, hogy odacsap egy világrekordot a Spotifyon, a legtöbb hallgató kategóriában.


A torontói zenész műveit mostanra több, mint 86 millióan hallgatják havonta a világ leghíresebb zene streaming szolgáltatóján keresztül, a Spotifyon. A rekord melyet a múltnak adott át ezzel az énekes, Justin Bieberhez tartozott a maga 81,8 millió hallgatásával. A szintén kanadai énekest Ed Sheeran, Dua Lipa és Ariana Grande követte.

A hirtelen növekedés legújabb albumának tudható be, mely a Dawn FM címet kapta. Az album 2022 január hetedikén érkezett meg a Spotifyra és ennek köszönhetően a Billboard 200-as listáján már 24 The Weeknd szám található meg, amely több bármely férfi énekes számainál.

Az album első helyen debütált az Apple Musicon az Egyesült Államokban és másik 125 országban egyaránt. A zenék kiadásakor az énekes összeállt az Amazon Musiccal, hogy egy élő streaming eseményt csináljanak, amely 103.5 DAWN FM nevet kapta. Mostanra ez a felvétel a YouTube-on is megtekinthető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!