Tibi előre tudta: Zsófi tért vissza a Survivorbe - ifaktor
Survivor zsófi miután megnyerte az amulettet.
A két törzs rögtön a hétfői adásban egy védettségi játékon mérkőzött meg, amelyet Gábor becsületből még végigcsinált, sőt a pirosak győzedelmeskedtek is, de végül így búcsúzniuk kellett egy versenyzőtől, ugyanis Gábor feladta a küzdelmet...


Gábor elárulta Joe-nak, hogy elérte a tűrőképessége határát és egyszerűen nem bírja tovább a koplalást – persze előre tudhatta, amikor a szigetre jött, hogy élelemből bizony híján lesznek.

Ugyan a többiek próbálták meggyőzni, hogy maradjon – leginkább Tibi kedvéért –, de nem jártak sikerrel.

Amikor kiderült, hogy valaki visszatér ráadásul Tibi ismét mélypontra került, hiszen érezte, hogy a legutóbbi kieső Zsófi kaphat új lehetőséget, akit gonosz, számító embernek tart, és az elejétől fogva nem jönnek ki jól egymással.

A rutinos túlélő számára is valóságos pokollal ért fel, amikor ténylegesen Zsófi tért vissza a szigetre, így harcostársa elvesztése után ismét szembe kell szállnia Zsófival a saját törzsén belül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!