Till Attila a Covid utáni sportolásról kérdezte követőit - ifaktor
Till Attila zakóban.
Till Attila még szilveszterkor fertőződhetett meg a koronavírus omikron variánsával, amelyet akkor szintén az Instagram-oldalán jelentette be.


Mindenképpen kellő körültekintéssel kell kezelni a koronavírus utáni felépülést, így a sportot is. Aktívan sportolók esetében – legyenek akár amatőr vagy elit sportolók – sem lehet tudni, hogy milyen hatással volt a szervezetünkre a vírus.

Vélhetően Tilla ezt pontosan jól tudja, így a fertőzésen már átesett követői segítségét kérte a kérdésben, akik igyekeztek is segíteni a műsorvezetőnek.

„Covid után próbálgatom a sportot. Nem megy rosszul, de tudom, óvatosnak kell lenni! Kinek mi a tapasztalata???”

– kérdezte Tilla az Instagram-oldalán, amelyre érkeztek is a válaszok szép számmal:

„Én is novemberben voltam covidos a pulzusom néha az"egekbe"és néha a sétától is pihegek szédülés át az is van úgyhogy egy kicsit durva de csak jobb lesz előbb utóbb”
„Én is akkor voltam covidos mint Te, de nálam meg tart a szédülés, így egyelőre nagy sétába merül ki az edzés”
„Rajtam még mindig fáradtság van. És novemberbe voltam covidos és még más tünetek mint mellkasi és izomfájdalom.”

– érkeztek a nem túl bíztató kommentek, noha az omikron variáns enyhébb tünetei talán nem viselték meg annyira Tillát, aki hamarosan a Sztárban Sztár legújabb évadában is színpadra áll – természetesen ezúttal is ő lesz a show házigazdája.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!