Közös műsort vezet majd együtt Till Attila és Gáspár Zsolt - ifaktor
Till Attila és Gáspár Zsolt

Egy teljesen új típusú műsor fog a jövőben a tévé képernyőre kerülni, amelynek a két népszerű műsorvezető lesz a házigazdája, Till Attila és Gáspár Zsolt.


A TV2 programigazgatója, Fischer Gábor a SorozatWiki-nek adott, megjelenésre váró interjújában árulta el, hogy a csatorna megvásárolta egy külföldi reality műsor jogait. Ez pedig nem más, mint a City vs. county vagyis a Város a vidék ellen című műsort.

Ebben a műsorban értelemszerűen a városban, illetve a vidéken élők három-három fős csapata fog megmérkőzni egymással. A különböző megmérettetések során, alkalmuk lesz megmutatni tudásukat, bátorságukat és ügyességüket is.

A győztes a műsor végén, akár tíz millió forinttal lehet gazdagabb. Ezt az új típusú realityt pedig, nem más fogja vezetni, mint Till Attila és Gáspár Zsolt. Egy dologra biztosan számíthatunk, még pedig arra, hogy nevetésben nem lesz hiány.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!