Médiatörténelem: vele szerepelt egy műsorban Istenes Bence - ifaktor
Till Attila, Istenes Bence az IstenEst-ben.
Istenes Bence saját gyártású műsorában, az IstenEst-ben egy történelmi pillanatnak lehettünk a szemtanúi, ugyanis a műsorban együtt szerepelt a két konkurens kereskedelmi csatorna két legnépszerűbb műsorvezetője.


Istenes és barátja, Fluor Tomi azt találták ki, hogy a legújabb adásba mindketten meghívnak egy-egy embert a másik tudta nélkül.

A műsorvezető Oszvald Marikát hívta meg, míg Fluor Tomi a TV2 legtöbb nagyszabású showműsorának házigazdáját, Till Attilát.

Bence nagyon meglepődött a vendégen, és rögtön meg is jegyezte, hogy hívtak már meg embereket a TV2-től, de sajnos nem engedték őket, amin Tilla igencsak meglepődött.

Emlékezhetünk, hogy mekkora szó volt anno, amikor a Gyertek át! nightshow-ban először szerepelt egy műsorban a tévéképernyőn Istenes Bence és Sebestyén Balázs (pedig ők az RTL arcai mindketten – a szerk.), de a mostani Tilla és Istenes kombó talán ennél is különlegesebb.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

További érdekes hírekért pedig kattints ide.

Ne hagyd ki!