Timothée Chalamet, mint fiatal Willy Wonka - ifaktor
Timothee Chalamet napszemüvegben és elegáns ruhában mosolyog

Elhozzák nekünk a már jól ismert, de annál titokzatosabb Willy Wonka fiatal éveit, ehhez pedig a főszerepet nem más vállalta el, mint Timothée Chalamet.


Timothée Chalamet készen áll, hogy ő is betörjön a csokoládé-piacra és igazgassa az umpalumpák napi teendőit. Most a színész Instagramon mutatta meg, hogyan is fog festeni fiatal Willy Wonkaként.

Az egyszerűen „Wonka" névre keresztelt film egy előzménye lesz a már sokak által unásig látott „Charlie és a csokigyár", vagy az 1971-es eredeti verzió, a „Willy Wonka és a csokigyár"-nak. Szóval eljött az idő, hogy egy fiatal Wonkát láthassunk Tim szereplésében.

A poszt alapján úgy tűnik, hogy maradnak a megszokott külsőnél és a kalapnál, azonban a színész sokkal inkább az eredeti, 1971-es Gene Wilder féle vonalon mozog, mintsem az újabb, Johnny Depp félén, ami egy teljesen külön világ.

Ezzel nem azt mondjuk, hogy ez rossz lesz, vagy nem érthető, inkább visszafogottabb és több zenés, táncos megmozdulás lesz benne, amire Tim rettentő sokat gyakorolt. Ugyan az eddigi filmjei egyáltalán nem ilyen témában játszódtak, most végre kiderül, hogy mennyire sokoldalú színész is a 25 éves Tim.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!