Tina Zoli gazdáról: „Érzem, hogy nem egy őszinte ember” - ifaktor

Fokozódik az izgalom és a feszültség az RTL Klub Házasodna a gazda című társkereső műsorában. Tina már nem is a csajok, hanem Zoli gazda ellen fordult.


Egy reggeli beszélgetés pillanatát láthatjuk, amikor is Tina keményen kibeszéli Zoli gazdát és úgy tűnik, hogy teljesen érdektelen már a férfit illetően. Azonban az is előfordulhat, hogy Tina csak taktikázik és a lányok előtt színleli ezt a szerepet.

„Pont nem egy ilyen pasi miatt fogom rosszul érezni magam"

- kezdte monológját Tina, majd így folytatta:

„Komolytalan. Mit kezdjek egy ilyen, lényegében kisfiúval? Én érzem, hogy nem egy olyan ember, aki egyenes és őszinte. Jelenleg biztos nem egyenes és őszinte"

- hallható Tinától.

Lehet, hogy Tina már nem marad sokáig a hölgykoszorúban és hamarosan inkább magától tér haza? Reméljük, hogy minél előbb kiderül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!