Világsztár lett a Tinder-csalóból - úton Hollywood felé - ifaktor
simon leviev egy repülőgépen ül

A Netflix legújabb dokumentumfilmje, a Tinder-csaló főszereplője Simon Leviev biztos abban, hogy Hollywood nagyjai közé is hamarosan bejut.


Simon Leviev úgy hiszi, hogy a Netflix vele forgatott dokumentumfilmjéből, a Tinder-csalóból annyira gazdag lesz és világszerte ismert nevet szerez magának, hogy még Hollywoodba is be fog jutni. Mindenkit nyugalomra és figyelemre intett.

Egy Simonhoz közeli forrás a TMZ amerikai hírportálnak elmondta, hogy már alá is írt egy ügynökséggel és könyvet szeretne írni, vezetni szeretne randi műsorokat a TV-ben és természetesen különböző podcastekben szerepelni.

Simon új hollywood-i menedzsere Gina Rodriguez és több forrás is megerősítette, hogy nagyon keményen dolgoznak azon, hogy a hirtelen felkapott „hírnevet” valami értékessé, hosszú távon is profitábilissá varázsolják. Simon nem csak randi műsorokat szeretne vezetni, de azt is szeretné, hogy legyen egy saját műsora, ahol a nők az ő kegyeiért küzdenek.

Ebben a filmben a Netflix körbejárja Simont, hogyan vágott át rengeteg nőt a Tinder alkalmazásán keresztül. Most pedig úgy gondolja, hogy eljött az ő ideje, hogy változtasson és azonnali pénzt és hírnevet kreáljon magának.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!