Itt az anti-Tinder, egy 33 éves szűz nő találmánya - ifaktor
Shakia Seabrook
Egy amerikai nő létre hozta azt a társkereső applikációt, amelyre csak olyan személyek regisztrálnak, akik ártatlanságukra házasságkötésükig vigyáznak.


Shakia Seabrook már tizenhárom évesen eldöntötte, hogy vár az intim együttléttel egészen a házasságig. A 33 éves floridai nő, úgy érezte a hasonló gondolkodású emberek igenis alul vannak reprezentálva az interneten. Ezért, állítása szerint isteni sugallatra, úgy döntött kezébe veszi az irányítást és létre hozott egy anti-Tindert.

„Emlékszem, hogy egészen fiatalon, 13 éves koromban hoztam meg ezt a döntést. Nem tudom, miért döntöttem így, de ahogyan idősebb lettem, és láttam, hogy hogyan kezelik az alkalmi szexet körülöttem, rájöttem, hogy ez nem olyasvalami, amire nekem szükségem van. Nekem ez nem tűnt különlegesnek vagy jó szórakozásnak. A megfelelő ember, aki előttem áll, nem más, mint Isten"

-nyilatkozta Shakia.

Az applikáció neve The Sexless Tribe, amelyre -hasonlóan Shakiahoz – absztinens emberek regisztrálnak. A fiatal nő elárulta, hogy a világ bármely pontjáról regisztrálhat bárki, aki ezt az elvet követi. Az appnek jelenleg 8000 felhasználója van, akikkel Shakia folyamatosan tartja a kapcsolatot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!