Sztárok, akik tinédzserként lettek szülők - ifaktor
Sofia Vergara farmerban
Biztosan mind jól emlékszünk az MTV régi sorozatára, amelyben olyan fiatalok szerepeltek, akik nagyon korán váltak – nem tervezetten – édesanyákká. Listánk szereplő hasonlóan az említett sorozat sztárokhoz nagyon fiatalon nézhettek szembe a szülői örömeivel.


Lil Wayne - 16

A világhírű rapper négy gyermek büszke édesapja, azonban mindannyian különböző anyától vannak. Mikor kislánya megszületett Lil Wayne csupán tizenhat éves volt.

Rod Stewart - 18

Az énekes három alkalommal házasodott, nyolc gyermek édesapja. 1963-ban született meg első leánygyermeke Sarah, akkor Rob tizennyolc éves volt.

Sofia Vergara - 19

Sofia Vergara tizenkilenc évesen szülte meg első és egyetlen gyermekét, Manolo Gonzalez Vergarat. Akinek édesapja, a színésznő akkori gimnáziumi szerelme.

LeBron James - 19

A híres amerikai profi kosárlabdázó hasonlóan listánk előző szereplőjéhez, csupán tizenkilenc volt, amikor megszületett elsőszülött fia. Felesége azóta még egy fiúval és egy kislánnyal ajándékozta meg őt.

Whoopie Goldberg - 18

A színésznő nagyon fiatalon adott életet egyetlen gyermekének, aki lassan betölti az ötvenet. Goldberg csupán tizennyolc volt, amikor anyai örömöknek nézett elébe.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!