Több milliós hitelt vettek fel Ördög Nóráék - ifaktor

Ördög Nóráék kisboltjuk megnyitásához hatalmas összeget igényeltek. Íme a részletek.


A közkedvelt műsorvezető és influenszer, férjével együtt rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt fektettek, hogy több lábon tudjanak majd állni.

Nemrégiben nyitotta meg második boltját Balatonakarattyán Ördög Nóra és Nánási Pál. Arról persze volt már elképzelés, hogy a fotós és felesége mindenüket feltették a vállalkozásuk sikerességére, de a pontosabb adatokról csak most tudhatunk meg többet.

Nóráék a Forbes magazinnak árulták el, hogy nem kevesebb, mint 31 millió forintos hitelt vettek fel, hogy álmaik boltját meg tudják nyitni.

Elmondásuk alapján az összes megtakarításban levő pénzüket is -30-40 millió- a vállalkozásukra költötték. A pár folyamatosan azon dolgozik, hogy a bevétel vissza legyen forgatva üzletük fejlesztésébe és kínálatuk bővítésébe.

Ördög Nórának reális elképzelései vannak a kereskedelemben való elhelyezkedésről:

„Az nem munka, hogy szép ruhában beszélsz a tévében, és mórikálod magad, ahogy az sem, hogy Nánási Pál meztelen nőket fotóz. De, ha felépítesz valamit, és beállsz a kasszába, az emberek két ismert embert látnak dolgozni, sokkal jobban tudnak azonosulni" – mondta Ördög Nóra

A sztárpár közös cége, a Voiceforce Kft. a tavalyi évben 212 millió forintos bevételt termelt. Így folytatva a tendenciát, boltjaik hosszútávra tud majd megélhetést biztosítani a neves házaspárnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!