Tokár Tomiék majdnem Toszkánában ragadtak egy fotó miatt - ifaktor
Tokár Tomi és Kovács Dóri esküvői fotója

A népszerű műsorvezető, Tokár Tomi és felesége, Kovács Dóri egy Olasz utazással ünneplik hat éves évfordulójukat, ami eddig igen kalandosnak bizonyosul.


A népszerű influenszer Instagram-oldalán mesélte el, hogy milyen kalandba keveredtek egy Insta-kép miatt. Dóri ugyanis szeretett volna Toszkánában egy ciprusokkal teli bekötőúton fotózkodni, aminek majdnem baleset lett a vége. Szerencsére ezt megúszták és a fotó is sikeresen elkészült.

,,Szerettem volna egy fotót egy gyönyörű ciprusokkal körülvett bekötőúton Toszkánában. Gondoltam, csak nem lehet nehéz egy ilyent részt találni, hiszen gyakorlatilag pontosan ilyen táj tárult elénk mindenfelé. Nos, mint kiderült mégsem ilyen egyszerű"

- kezdte bejegyzését Dóri, majd folytatta.

,,ugyanis a legtöbb ilyen bekötőút, A. eleve egy-egy birtokhoz tartozó magánút, B. lehetetlenség megtalálni az országútról, C. borzalmasan rossz a talaj, sokszor bevehetetlen még a legstrapabíróbb autókkal is. Egy ilyen úton - ami messziről gyönyörű volt - majdnem ott ragadt az autónk a nagy szintkülönbségek miatt, úgyhogy fel is hagytam a kereséssel, amikor hirtelen elérkeztünk erre a csoda helyre"

- olvasható az influenszer posztja végén, amit ide kattintva láthatsz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!