Tokár Tomi követője szerint elvicceli a húsvétot - ifaktor
Családi fotó, Tokár Tomi fogja macskáját, felesége pedig gyereküket
Tokár Tomi: „Még most is iszonyúan hiányzik Leo”
Instagram/ @tokartomi

Tokár Tomi követője szerint a műsorvezető elvicceli a húsvétot

A Tokár család egy aranyos közös fotóval kívánt kellemes ünnepeket a követőinek, azonban ennek nem mindenki örült annyira.


A népszerű műsorvezető, Tokár Tomi és felesége, Kovács Dorottya egy családi fotó kíséretében köszöntötték követőiket legújabb Instagram-bejegyzésükben. A család ezzel a képpel kíván minden követőjének boldog húsvéti ünnepeket.

Azonban Dóri egy követője kérdőre vonta a házaspárt, hiszen kifogásolta a nyúl és a keresztény vallás közti kapcsolatot, illetve azt is leírta, hogy ennél megfontoltabb embereknek gondolta Tomiékat.

De a műsorvezető azonnal családja védelmére sietett és megmagyarázta ezt a félreértést. Véleménye szerint nem szabadna egy húsvéti családi fotó alatt, ilyen jellegű témáról beszélni, de ettől függetlenül számára is nagyon fontos a történelem. Több követője is egyetértett Tomival és Dórival, amelynek hangot is adtak a kommentszekcióban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!