Tokár Tomi elárulta: családjával nehéz időszakot élnek át - ifaktor
Tokár család színes felsőkben, Tomi kezében macskával állnak egy üvegházban

A népszerű műsorvezető, Tokár Tomi Instagram-oldalán számolt be egy komoly problémájáról, ami az utóbbi időben nyomasztja őt.


Tomi követőinek mesélt őszintén arról, hogy az utóbbi időben családjával egy olyan spirálba kerültek, amiből nehezen tudnak kilábalni. Rengeteg szorongás és megfelelési kényszer vezetett oda, hogy most Tomi nem érzi jól magát a bőrében.

Követői meglepődtek, mikor az általában vicceskedő műsorvezető egy ennyire komoly és őszinte bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán. Mi bízunk benne, hogy Tomiék sikeresen kimásznak ebből az állapotból és jobbulást kívánunk a családnak!

"Hónapok óta vissza-visszanézem ezt a fotót, amikor úgy érzem összecsapnak a fejem fölött a hullámok. És egyre gyakrabban kell megnéznem. Családilag kerültünk bele egy olyan spirálba, amiből nagyon nehéz kiszállni vagy egyáltalán tenni azért, hogy lassuljon és ne szívjon be teljesen. Régen mindig csodálkoztam azon, hogyan lehet valakinek szar napja. Lassan már azt sem tudom, mikor volt utoljára olyan, amikor mertem magam őszintén jól érezni és nem gondolni arra, mi történt tegnap vagy mi lesz holnap. Mit kell majd csinálnom, hol és hogyan kell teljesíteni, megfelelni. Az egyetlen egy dolog, ami a legmélyebbről is felhúz, amikor Andrissal vagyok. És pont ebből van a legkevesebb. És pont ezért a legnehezebb tenni, mikor pont ez lenne a legfontosabb. A nemet mondás hiánya, az aggódás, hogy "mi lesz, ha" és a folyamatos kényszer, hogy csinálni kell valamit belülről őrli fel az embert, lassan már egy korképe a társadalomnak és minden olyat feláldozunk, ami valójában fontos"

- mesélt érzéseiről őszintén Tomi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!