Tokár Tomi ezt gondolja a gyerekek mutatásáról az Instán - ifaktor
Tokár Tomi kék pólóban a nappalijában tartja kisfiát, Andrist

Ahogyan az életben sem minden fekete vagy fehér, ugyan úgy a közösségi médiában sem. Valami hasonlóra próbálta Tokár Tomi is felhívni követői figyelmét egyik Instagram-posztjával.


Bár az utóbbi időben elég szélsőséges vélemények és viták alakultak ki a gyermekek megmutatásáról a közösségi médiában, Tokár Tomi most kvázi állást foglalt és elárulta, ő hogyan látja ezt a helyzetet.

A népszerű műsorvezető és felesége, Kovács Dorottya ritkán mutatják meg gyermeküket, azonban nem félnek az arcát is láttatni olyankor. Tomi elárulta, hogy szerinte meg kell tudni különböztetni azokat az influenszereket, akik a gyermekükkel reklámoznak azoktól, akik csak szimplán pár ártatlan családi fotót osztanak meg követőikkel.

Úgy tűnt, hogy a műsorvezetővel számtalan követője egyetértett és neki adtak igazat a témában.

,,Kitenni a gyereket Instára? "Mutogatni?" "Visszaélni a jogaival?" "Pedofilok elé lökni"? Mintha elég szélsőséges irányba jutott volna az elv, miszerint a szülők felelőtlenek, cinkosok, bűnösök és veszélyeztetik a gyereküket. De vajon a kitakart arc vagy a hátulról mutatott baba az oké vagy csupán önmegnyugtatás? Van elég teher a szülőkön anélkül is, hogy tüzes vassal kergetnék őket, összemosva mindenkit, az ártatlan boldog pillanatot megmutató fényképet, a gyereke kezébe rakott szponzortermékes anyák erőlködéseivel. Mi fér bele, mik a határok, mi lehet a valós veszély és hogyan lehet ésszel csinálni?"

- olvasható Tokár Tomi Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!