Tokár Tomi már több száz Fókusz adást megcsinált - ifaktor
Tokár Tomi X-Faktor stúdióban.
Tokár Tomi már több mint négy éve szolgálja az RTL Klubot és azon belül is a Fókuszt.


Tomi 18 éves koráig Tiszavasváriban élt, Nyíregyházára járt főiskolába, majd Budapestre költözött. Mindig is érdekelte a mozgókép és a videózás, így nem véletlen, hogy ez lett a szakmája is.

Az RTL előtt a Viva TV-nél, sőt az Indexnél is dolgozott, ám az igazi szerelem négy éve tart, amióta a Fókusz műsorvezetője. Számára egy álom vált valóra, és hatalmas megtiszteltetésnek vette, hogy az ország egyik legnézettebb híradójának lehet a házigazdája.

„4 év. Több száz élő adás, rengeteg új impulzus, élmény, tudás és megszámlálhatatlanul kevés baki. Az akkor még 25 perces, Híradó előtti Fókusz, most már 1 órás, főműsoridős, a csatorna egyik legfontosabb és legnézettebb műsora. Komoly csapatmunka eredménye, borzasztóan büszke vagyok minden kollégámra. Egyszer könyvet írok ebből, olyan sok minden történt már eddig is. Köszi RTL, köszi Fókusz! És kösz én! Ja és ti!”

– írta az influenszerként is aktív műsorvezető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!