Tokár Tomi Instagram-oldalán árulta el: testképzavarral küzd - ifaktor
Tokár Tomi két fotón egymás mellett

A népszerű műsorvezető, Tokár Tomi egy nagyon fontos témára hívta fel követői figyelmét, ami bizony a férfiakat sem kíméli. Tomi ugyanis testképzavarral küzd, amit ideáig nem ismert fel.


Ezért is tartja fontosnak a Fókusz műsorvezetője, hogy beszéljen a témáról, hiszen ez a fajta betegség sajnos a férfiakat sem kerüli el. Tomi Instagram-oldalán számolt be a részletekről.

„Helló testképzavar, rég taliztunk! Ja nem. Durva, mert sokáig nem is sejtettem, hogy ebben szenvedek. Mint ahogy egyre több tini, felnőtt, vékony, vastag, testépítő(!), modell vagy épp teljesen normális és átlagos ember"

- kezdte bejegyzésében Tomi, majd így folytatta:

„Gyakran full mást látok a tükörben vagy egy felvételen, mint amilyen - állítólag - vagyok. Tény, hogy volt honnan-hová fejlődni a magam szempontjai szerint, de az, hogy pl. egyre vékonyabbnak látom magam +6kg izom és teljes életmódváltás után, már egyáltalán nem normális. És milyen sokan lehetnek még így. Már, ha egyáltalán felismerik"

- vallott őszintén gondjairól Tomi.

A műsorvezető egy eléggé megrázó fotót posztolt bejegyzéséhez, amiben egy tükör előtt áll és a tükörképe teljesen más formát ölt, mint amit Tamás a valóságban. Követői hálásak voltak neki, hogy őszintén felszólalt a témában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!