Tokár Tomi: „Döbbenet, hogy ilyen sokan elválnak” - ifaktor
Tokár Tomi és Kovács Dorottya egymás mellett esküvői ruhában

A népszerű műsorvezető, Tokár Tomi Instagram-oldalán fejtegette a mai kor kapcsolatait és házasságait, amik tönkremenetelét szomorúan figyeli.


Úgy tűnik, hogy Tokár Tomit igazán megviselik a szakítások és válások. Még ha az életét nem is befolyásolja és egészen távoli ismerősökről is van szó. A válás döntését és a modern kor kapcsolatait elemezte Tomi Instagram-oldalán.

,,Döbbenet, hogy ilyen sokan elválnak. És nem 10-20 év után, hanem akkor, amikor még csak érik egy kapcsolat. Mögöttük friss házasság, kisgyermek, előttük a jövő, amilyet nyilván nem akartak"

- kezdte bejegyzését Tokár Tomi, majd így folytatta:

,,De hogyan lehet valaki ennyire biztos a szakításban, ha még néhány éve ennek a tökéletes ellentétére tette fel az életét, bevállalva, hogy bármi is lesz kitart a párja mellett? Mi változhat meg ilyen rövid idő alatt? Közeli, távoli ismerősök, ismert emberek, hetente jelenti be valaki, hogy ennyi és nincs tovább. Egy nehéz >>örökké<< után ennyire könnyű lenne a >>sohatöbbé<<? Engem minden ilyen sztori lehangol személyes kötődés nélkül is, leginkább - ha van - a gyerek helyzete miatt. Értetlenkedve olvasom, főleg mikor mindannyian barátként, nincs harmadik fél és óriás összhangban"

- olvasható Tomi bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!