Tökéletes időnk lesz a hosszú hétvégén - ifaktor
Budapest fénypompában

Sem tikkasztó hőség, sem pedig hideg-rázós fagy nem várható.


A hétvégére azt mondják a csillagok is összeálltak. Ahogy a Haszon Magazin is megírta, az anticiklonális hatások miatt sem tikkasztó hőség, sem dermesztő hideg nem lesz az augusztus 20.-i hétvégén.

A felhők néhol összeállhatnak, elképzelhető itt-ott csapadék, de ezek mind átmeneti jellegűek lesznek. Hosszas, tartós esőzéstől senkinek nem kell tartania, aki a szabadban szeretné ünnepelni az államalapítást.

Ma estére azt mondják, hogy a gomolyfelhők és az északi-területeken történő csapadék, estére eloszlik, így a napközbeni 26-30 fok estére is kellemesen kitart. Mint ahogy azt már korábban megírtuk, Magyarország történelmének legnagyobb tűzijátékéra készül, így ennek többszörösen sem lesz semmi akadálya, hogy megvalósítsák.

Aki páholyból szeretné nézni az eseményt, az vagy a Szabadság, vagy az Erzsébet hídról tekintheti meg a tűzijátékot. Minden adott ahhoz, hogy egy nagyszerű hosszú hétvégében legyen része Magyarország lakosságának!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!