Újabb évaddal jelentkezik a Tokyo Vice - ifaktor
Tokyo vice sorozatból egy jelenet

Az HBO Max hivatalosan is bejelentette, hogy a sikeres krimi-drámájuk, a Tokyo Vice újabb cselekménysorozattal bővül majd.


Az HBO Max jelenleg egyik legsikeresebb krimi-dráma sorozata, a Tokyo Vice. Az amerikai és japán együttműködés sikert sikerre halmoz, hiszen a néző visszajelzések mindkét országból bőven az elvárt felett vannak. Az első, izgalmasra sikeredett évadot követően, pedig bejelentették a másodikat is.

A történet kitalálója J.T. Rogers elmondta, hogy az első évad elkészítése élete egyik legjobb élménye volt. Olyan színészekkel és csapattal dolgozhatott együtt, ami elképesztő motivációt adott számára.

„Alig várom, hogy visszatérjünk és újra elkezdhessünk dolgozni ezzel a páratlan csapattal. Izgalmas intrikák és kellő plot twistek fogják jellemezni a folytatást.”

A visszajelzések pedig várakozáson felüliek voltak a nézők részéről. Rogers bátran kijelentette, hogy ez egy mérföldkő volt számukra, hiszen innen tudták, hogy muszáj folytatniuk azt, amit elkezdtek.

A sorozat folytatásának leszállítására egyelőre még nem tűztek ki hivatalos megjelenési dátumot, de aki szereti a drámát és a székbetuszkoló krimit, annak mindenképp ajánlott az első évad.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!